Skip to content

Wie is wie?

Stichting VSSA heeft 3 bestuursleden. Zij zijn samen het bestuur. Het bestuur is onafhankelijk, onpartijdig en zelfstandig. Dat betekent dat het bestuur beslist of iemand een schadevergoeding kan krijgen. Het bestuur bepaalt ook de hoogte van de schadevergoeding. De Nationale Politie en haar verzekeraar Centraal Beheer mogen zich daar niet meer mee bemoeien. Dat zorgt ervoor dat de schaderegeling onafhankelijk blijft.

Voorzitter

dr. R.L. (Ruud) Vreeman

Ruud Vreeman heeft veel ervaring als bestuurder. Zo was hij jarenlang burgemeester in verschillende gemeenten. Ook werkt hij als toezichthouder en adviseur. Ruud Vreeman was de voorzitter van een commissie die het RIVM-onderzoek naar chroom-6 verf begeleidde.

Secretaris

mr. D. J. (Derk-Jan) van der Kolk

Derk-Jan van der Kolk is een ervaren (letselschade) advocaat en partner bij Van Traa Advocaten. Hij schrijft regelmatig artikelen over zijn vakgebied voor vaktijdschriften. Daarnaast geeft hij cursussen op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en personenschade. Derk-Jan van der Kolk is erelid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). In letselschadezaken wordt Derk-Jan van der Kolk in de meeste gevallen ingeschakeld door partijen die door slachtoffers aansprakelijk zijn gesteld.

Penningmeester

mr. H. (Armin) Vorsselman

Armin Vorsselman is een ervaren advocaat en eigenaar van het advocatenkantoor Vorsselman Advocatuur. Hij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, en dan vooral op het gebied van personenschade. Armin Vorsselman is ook verbonden aan het Gronings Centrum voor Aansprakelijkheid en Schade (GCAS) van de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij docent en examinator van de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Van 2015 tot 2021 is Armin Vorsselman lid geweest van het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Vanaf 2018 was hij voorzitter. In letselschadezaken wordt Armin Vorsselman in de meeste gevallen ingeschakeld door slachtoffers en nabestaanden.